Croazieră de o săptămână

Marea Neagră și Delta Dunării au foarte multe de oferit, de aceea vă propunem o croazieră de o săptămână, pentru a putea explora totul, de la bordul unui catamaran de lux.

Începem călătoria pe mare din Eforie Nord sau Constanța, iar prima oprire o facem în Mamaia, pentru niște distracție pe plajă.

Urmează trei zile de plimbare și petrecere în cea mai bine conservată deltă din Europa, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO. Prima zi o vom petrece în Sf. Gheorghe, a doua în Crișan și a treia în Sulina.

Următoarea destinație este Limanu. Se acostează în portul de iahturi, unde se poate lua cina. Stațiunea 2 Mai este la 10 minute de mers cu mașina, iar Vama Veche la 20 minute distanță.

Călătoria continuă la Balcic, una dintre pricipalele atracții turistice ale litoralului burgăresc, unde poate fi vizitat castelul Reginei Maria și celebra gradină botanică de lângă castel.

Ultima zi de petrecere și navigare este înapoi spre portul Eforie Nord sau Constanța.

Ce trebuie să știi:

  • Plan traseu și în funție de vreme (6 nopți): Eforie Nord/Constanța – Mamaia – Delta Dunării – Limanu – Balcic, Bulgaria – Eforie Nord/Constanța
  • Catamaranul se închiriază cu skipper profesionist, inclus în cost.
  • Menu-ul de prânz/cină/mic dejun și selecția de băuturi sunt servicii adiționale, sub formă de self-catering sau oferite de partenerii Black Sea Party, la cerere.
  • Loc de îmbarcare: Portul turistic Belona din Eforie Nord sau la cerere, Portul Tomis din Constanța sau Portul Turistic Mangalia.
  • Vremea nu-i ca vremurile: Pentru siguranța tuturor, navigarea se face în funcție de condițiile meteo, skipperul fiind cel care va hotărî dacă acestea se pot desfășura în condiții optime, conform programului stabilit sau este mai bine să ancoreze în larg sau să acosteze la mal pentru o vreme și să se continue apoi traseul și distracția în siguranță.

Vezi AICI dotările ambarcațiunii.

Preț închiriere catamaran – Vă rugăm să ne contactați pentru a primi o ofertă personalizată!

Booking:

[bookly-form category_id=”10″ service_id=”14″ staff_member_id=”11″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,staff_members,week_days,time_range”]