Petreceri de 24 ore (cu cazare pe vas)

Știm că uneori petrecerea nu e petrecere dacă nu ține până răsare soarele a doua zi, am trecut și noi prin asta de atâtea ori. Petrecerea asta este și cu after-party! De aceea, aveți la dispoziție și varianta de petreceri de 24 ore, cu cazare inclusă, pe catamaran.

Dimineața o puteți savura văzând răsăritul, cu o cafea bună, la bordul catamaranului.

Și chiar dacă prindeți răsăritul dormind, o să îl dormiți în condiții de cazare de lux, în cele patru dormitoare duble, cu TV și baie proprie.

Ce trebuie să știi:

  • Catamaranul se închiriază cu skipper profesionist, inclus în cost.
  • Menu-ul de prânz/cină/mic dejun și selecția de băuturi sunt servicii adiționale, sub formă de self-catering sau oferite de partenerii Black Sea Party, la cerere.
  • Loc de îmbarcare: Portul turistic Belona din Eforie Nord sau la cerere, Portul Tomis din Constanța sau Portul Turistic Mangalia.
  • Traseu: ni-l facem împreună, să fie frumos, pe gustul tuturor.
  • Vremea nu-i ca vremurile: Pentru siguranța tuturor, durata plimbărilor pe mare se face în funcție de condițiile meteo, skipperul fiind cel care va hotărî dacă acestea se pot desfășura în condiții optime sau este mai bine să ancoreze în larg sau să acosteze la mal și să se continue petrecerea în siguranță.

Vezi AICI dotările ambarcațiunii.

Preț închiriere catamaran – Vă rugăm să ne contactați pentru a primi o ofertă personalizată!

Check-in: 12:00, Check-out a doua zi: 10:00

Booking:

[bookly-form category_id=”9″ service_id=”11″ staff_member_id=”5″ hide=”categories,staff_members,week_days,time_range”]