Plimbări de zi

Ce poate fi mai elegant și mai distractiv în același timp decât să te bucuri de soare, în larg, având marea albastră legănându-se sub tine, orizontul în fața ochilor și un pahar cu băutura preferată, în mână? E un adevărat privilegiu să îți poți bucura așa toate simțurile și să te relaxezi cu un astfel de peisaj senzorial și vizual. Și mai ales, e atât de simplu!

Alege o plimbare de zi, pe catamaran, cu Black Sea Party!

Relaxarea e garantată, indiferent că vrei să faci plajă la soare sau preferi să stai la umbră , pe pufi comozi, în largul mării, cu muzica ta preferată în urechi, acompaniată de sunetul valurilor.

Ce trebuie să știi:

  • Catamaranul se închiriază cu skipper profesionist, inclus în cost.
  • Loc de îmbarcare: Portul turistic Belona din Eforie Nord sau la cerere, Portul Tomis din Constanța sau Portul Turistic Mangalia.
  • Traseu: ni-l facem împreună, să fie frumos, pe gustul tuturor.
  • Vremea nu-i ca vremurile: Pentru siguranța tuturor, durata plimbărilor pe mare se face în funcție de condițiile meteo, skipperul fiind cel care va hotărî dacă acestea se pot desfășura în condiții optime sau este mai bine să ancoreze în larg sau să acosteze la mal.

Vezi AICI dotările ambarcațiunii.

Preț închiriere catamaran - Vă rugăm să ne contactați pentru a primi o ofertă personalizată!

Copiii sub 10 ani au gratuitate.

Booking:

[bookly-form category_id=”10″ service_id=”13″ staff_member_id=”9″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,staff_members,week_days,time_range”]