MUTĂM DISTRACȚIA PE MARE

Irezistibil. Ăsta credem că este cel mai potrivit cuvânt care să descrie navigatul pe mare. E cu puțină adrenalină, nebunie, libertate, plăcere, încântare, relaxare, distracție și cu o necontenită stare de fericire. Pentru unii e un stil de viață, pentru alții e o eliberare a tuturor gândurilor și simțurilor, un concediu ideal, o petrecere perfectă, un tratament pentru oboseală, un mod de a privi viața cu optimism, spirit liber, bucurie și curaj.

Pentru noi, navigatul pe mare cuprinde toate cele de mai sus, adunate în pasiunea și dorința de a oferi ocazia asta tuturor celor care și-o doresc.

De aceea, am pus la un loc pasiunea și experiența pe mare și am creat pentru voi ceea ce ne dorim să fie unele dintre cele mai frumoase și mai distractive momente petrecute la Marea Neagră. Indiferent că vă gândiți la o petrecere, o croazieră pe mare și în Delta Dunării, un teambuilding, o nuntă, o plimbare, o cină, etc., vă invităm să le faceți pe toate la bordul unui catamaran de lux.

Principala noastră dorința este să împărtășim cu voi eleganța plimbărilor și a petrecerilor pe mare și bucuria spiritului oferit de astfel de experiențe. Și ne vom bucura de fiecare dată când vom ști am reușit!

Mutăm distracția pe mare și vă așteptăm cu drag în ea!

Dan Urcan
Comandant navă, Iubitor de Mare și Gazdă primitoare
Black Sea Party