RECOMANDĂRI

CE TREBUIE SĂ AVEȚI ÎN VEDERE PE CATAMARAN

Indiferent dacă este prima voastră vizită pe un catamaran/yacht sau sunteți deja veterani în asta, este important atât pentru echipaj, cât și pentru ceilalți vizitatori, să fie respectate câteva reguli de bază și recomandări.

Vă rugăm să fiți foarte atenți la intrucțiunile de siguranță oferite de către echipajul de bord. Acestea vor fi legate de cum pot fi folosite dotările catamaranului, de vestele de salvare, de ce trebuie să faceți în eventuale cazuri de urgență, etc. Astfel, ne asigurăm cu toții că activitățile și călătoriile se vor desfășura în condiții de siguranță.

Vă rugăm să aveți o atitudine respectuoasă față de echipaj, față de partenerii Black Sea Party și față de ceilalți navigatori pe mare. Ne dorim să fie o experiență plăcută și de înaltă clasă pentru toți cei care îl practică.
De asemenea, este important să înțelegeți și să respectați deciziile skipperului sau ale organizatorului Black Sea Party cu privire la siguranța călătoriilor pe mare în condiții de vreme instabilă sau rea. Pentru siguranța tuturor, durata plimbărilor pe mare se face în funcție de condițiile meteo, skipperul fiind cel care va hotărî dacă acestea se pot desfășura în condiții optime sau este mai bine să ancoreze în larg sau să acosteze la mal și să se continue petrecerea în siguranță.

SERVICIILE OFERITE ȘI COMUNICAREA CU ECHIPAJUL ȘI/SAU ORGANIZATORII BLACK SEA PARTY

Serviciile oferite de Black Sea Party sunt de închiriere ambarcațiuni pentru petreceri, plimbări pe mare sau în Deltă sau pentru evenimente private. Serviciile pot include alte servicii adiționale de catering sau bar, prin partenerii Black Sea Party sau în regim de self catering. Este important de reținut că sunteți responsabili pentru alegerea unui serviciu extra sau al altuia și pentru calitatea alegerii.

În momentul în care închiriați catamaranul, dacă doriți astfel de servicii adiționale, vă rugăm frumos să informați din timp organizatorii privind ce anume doriți să aveți sau să aduceți la bord și pentru câte persoane. Astfel ne asigurăm că, în măsura posibilităților (ce vă vor fi comunicate), veți avea parte de o experiență maritimă, culinară și bahică la cele mai înalte standarde.

Vă rugăm, de asemenea, să comunicați orice alte cerințe speciale din timp, pentru a încerca să găsim cele mai potrivite soluții pentru fiecare.

PENTRU IUBITORII DE ANIMALE

Black Sea Party este pet friendly. Rugămintea noastră este să aveți cele necesare la voi (cușcă/botniță pentru excursiile cu alți participanți străini/mâncare/etc., unde este necesar), pentru ca animalele de companie să se poată bucura și ele de o experiență plăcută și în siguranță, precum și ceilalți călători.

PENTRU FUMĂTORI

Fumatul este permis doar pe terasă/punte. Vă rugăm să respectați spațiile interioare, echipajul și ceilalți călători și să nu fumați în spațiile interioare.

RESPECTAȚI MAREA ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Așa cum fiecare ne dorim să fim respectați, vă rugăm să respectați la rândul vostru marea și mediul înconjurător. Vă mulțumim anticipat pentru depozitarea gunoiului doar în recipientele destinate acestuia, aflate la bordul catamaranului.

Iubim și suntem iubiți de natură.

ÎN CAZ DE ORICE PROBLEME

Pentru orice situații pot apărea, vă rugăm să va adresați echipajului de bord și să nu încercați să le soluționați singuri. Este important să aveți o comunicare deschisă, iar noi ne vom asigura că totul se va desfășura în condiții optime pentru toată lumea.

ECHIPAMENT/ÎMBRACĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE PERMISE SAU RECOMANDATE

Practic și confortabil vă propunem noi, însă vă lăsăm pe voi să alegeți garderoba dupa bunul plac și în funcție de evenimentul sau de activitatea pe care o faceți pe catamaran.

Singura rugăminte pentru doamne este să nu poarte pantofi sau sandale cu toc tip cui pe puntea catamanului, iar pe voi, domnilor, vă rugăm să nu aveți încălțăminte cu crampoane sau cu talpă cu inserții metalice, care pot deteriora puntea.

Avem o vreme puțin capricioasă în România însă, pentru a face față cu brio oricăror condiții, vă recomandăm și:

  • Pălărie și ochelari de soare pentru toate tipurile de plimbări pe mare;
  • Haine fluide, lejere, deschise la culoare, care nu înmagazinează căldura și care vă pot proteja de razele ultraviolete;
  • Costum de baie/slip, dacă doriți să faceți plajă pe punte sau baie în mare;
  • Încălțăminte comodă, ușoară, cu talpă plată și netedă. Tenișii sunt în trend pentru aproape toate tipurile de ținute out of the box, deși recomandarea noastră se îndreaptă spre sandale cu talpă joasă, flip flops sau în tălpile goale.
  • Cremă cu protecție solară. Bronzul pe mare este teribil de frumos, însă pielea trebuie protejată corespunzător.
  • Bagaje cu volum redus, care pot fi transportate ușor;
  • Pentru plimbările de dimineață sau pentru petrecererile care țin până în zori, e bine de avut și un trenci, o eșarfă călduroasă sau o jachetă care să facă față brizei răcoroase a mării.

Petrecerile și plimbările pe catamaran sunt un mod excelent de a vă petrece zilele pe mare. Cu un dress-code care să vă facă să vă simțiți confortabili, eleganți și relaxați pe mare, cu siguranță o să vă bucurați de o experiență inedită, care să vă bucure toate simțurile.