Termeni și condiții

Blackseaparty.ro este administrat de BLACK SEA PARTY S.R.L., avand sediul social in Mun. Bucuresti, Str. Barsanesti nr.23, etaj 1, biroul 5, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6035/2020, Cod fiscal: 42598270.

Definitii

Prestator – BLACK SEA PARTY S.R.L., avand sediul social in Mun. Bucuresti, Str. Barsanesti nr.23, etaj 1, biroul 5, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6035/2020, Cod fiscal: 42598270.

Beneficiar – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care apeleaza la serviciile oferite de Black Sea Party.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre BLACK SEA PARTY S.R.L. (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre BLACK SEA PARTY S.R.L.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata, care, prin accesarea site-ului blackseaparty.ro, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Site – blackseaparty.ro si subdomeniile acestuia.

Servicii – serviciile care urmeaza a fi furnizate de catre Prestator, Beneficiarului ca urmare a contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri si/sau servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre prestator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Prestator si Beneficiar, fara prezenta fizica simultana a prestatorului si a beneficiarului.

Continut

  1. toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  2. continutul oricarui e-mail trimis Beneficiarilor de catre Prestator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  3. orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Prestatorului, Beneficiarului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  4. informatii legate de bunurile si/sau tarifele practicate de Prestator intr-o anumita perioada;
  5. informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care prestatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  6. date referitoare la Prestator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si conditii.

Comunicari Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Folosirea formularului de contact

2.1. Prin completarea formularului de pe site, Beneficiarul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Prestatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de catre Beneficiar, dupa efectuarea contactarii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Dreptul la proprietate intelectuala si industriala

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a BLACK SEA PARTY S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
5.2. Clientului/Beneficiarului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de BLACK SEA PARTY S.R.L., includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al BLACK SEA PARTY S.R.L. asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Blackseaparty.ro.
5.3. Orice continut la care clientul/Beneficiarul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre BLACK SEA PARTY S.R.L. si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea BLACK SEA PARTY S.R.L. cu referire la acel continut.
5.4. Clientul/Beneficiarul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului.
5.5. In cazul in care BLACK SEA PARTY S.R.L. confera clientului/beneficiarului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care clientul/beneficiarul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea BLACK SEA PARTY S.R.L. pentru respectivul client/beneficiar sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
5.6. Niciun continut transmis catre client sau beneficiar, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BLACK SEA PARTY S.R.L. si/sau al angajatului/prepusului BLACK SEA PARTY S.R.L. care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
5.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Confidentialitate

8.1. BLACK SEA PARTY S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Beneficiar/client cu privire la comanda/contract fara consimtamantul prealabil scris al prestatorului.
8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti prestatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca prestatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. BLACK SEA PARTY S.R.L. nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Va rugam sa parcurgeti sectiunea Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din site.

Folosirea Cookie-urilor

Va rugam sa parcurgeti Politica cookies, care face parte din site.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Contractul dintre Prestator si Benefiar este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BLACK SEA PARTY S.R.L. si clienti / beneficiari se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.